NATRAIKIN PAGES

By: nat kin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  21  22  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 27-Sep-2006 05:51 Email | Share | | Bookmark
~selamat berpuasa semua~

assalamualaikum semua dan selamat berpuasa kami ucapkan kepada mama..mummy..ibu..mak..umi...bonda..papa..abah..daddy..ayah dan semua umat islam di bumi bertuah ini...di samping kita mengerjakan ibadah mulia ini..jgn kita lupakan saudara2 islam kita yang dalam kesusahan...amin..



Friday, 22-Sep-2006 01:22 Email | Share | | Bookmark
bertambah usia lagi..

 
 




terima kasih banyak2 abah dgn hadiah yg cukup cute miut tu...


Tuesday, 19-Sep-2006 05:28 Email | Share | | Bookmark
natrah yg rajin...

 
...memandangkan cuaca cantik hari ini..baik mummy cuci kasut budak2 nih...yela sabah skarang haaaarii..hharri ujan...hhhaaarrii...hhaaari baju tak kering..mummy rendam dulu kasut2 tuh..pastu boleh disental...tup...tup tak sampai 5 minit..ade seorang budak yg kukenali sedang menyanyi-nyanyi keriangan(..sambil nyanyi lagu KENANGAN TERINDAH tuuu)..sambil menyental kasut...ehhhmm..natrah...natrah...mung yer rupenye..dakpelah..dia nak tolong ..mummy tak kisah..nanti hhaarrii..hharrii mummy kasi upah neh!



Tuesday, 19-Sep-2006 05:18 Email | Share | | Bookmark
apa2 aje....





Thursday, 14-Sep-2006 05:04 Email | Share | | Bookmark
memory remains...

 
 
..dah lame jugak ye mummy tak update gambar..kami pong tak kemana2..so takde le nak di persembahkan..streamix plak cam lambat jer...tu yg mummy malas tahap kura2 tuh... ..so apekate mummy create sesuatu utk mummy ingatkan semula gelagat2 akindari lahir sampai usia dia 2 thn buat tatapan mummy2 kat luar sana...nanti kalu rajin pulak...natrah after dis..key...enjoy...







[<<  <  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  21  22  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net